ABOUT US

Beauty by Suraya is gediplomeerd schoonheidssalon, gecertificeerd LASHBOXLA trainingslocatie, gespecialiseerd in wimperextensions, permanente makeup & meer !

U kunt ons bezoeken in Amsterdam noord en in Lelystad. Ook kunt u trainingen bij ons volgen in Amsterdam, Den Haag en Lelystad.

BRANDS

Anastatsia Beverly Hills

Revitalash

Tweezerman

LASHBOXLA

AMSTERDAM NOORD Mifa Studio's ( SALON / ACADEMY )

LELYSTAD ( SALON / ACADEMY )

Speerdistelweg 38, 1031JR AMSTERDAM

0626268752

OPENINGSTIJDEN

MA & Di                10:00 - 18:00 ( dinsdag onevenweken )  

DO t/m ZA            10:00 - 18:00 ( zaterdag evenweken )

Kempenaar 01-54a , 8242BA LELYSTAD

0320751199

OPENINGSTIJDEN

MA t/m VRIJ         10:00 - 22:00  

ZA                         Op Afspraak         

DEN HAAG ( ACADEMY )

 • Google Places - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • Instagram - White Circle

Binckhorstlaan 36, 2516BE DEN HAAG

0626268752

Wimperextensions

 

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien, of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof die lange wimpers van jezelf zijn. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig. Wimperextensions zijn perfect voor de vakantie. Gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara, maar wel de mascaralooks! Wij bieden 2 soorten wimperbehandelingen aan; de one by one voor de natuurlijke look maar ook de 3D-6D/ Russian Volume voor de glamoreuze DivaLook! Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken, maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

Voor en nadelen


In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een sealant (coating) te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengt. Wimperextensions die net zijn aangebracht, mogen de daaropvolgende 24 uur niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

Schadelijk ??

 

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Dit hangt wel af van een aantal factoren:

 

 • de wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden

 • de wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden

 • de klant dient de after care instructie op te volgen

Opvullen

 

Aangezien elke dag van nature wel een wimper uitvalt, is het op den duur nodig om de wimperextensions op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan en voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden, dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt, hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Verzorging wimperextensions

 

 • Vermijd de eerste 24 uur contact met water en stoom om de lijm geheel uit te laten harden.​

 • Wrijf tijdens het reinigen van het gelaat niet overmatig door de wimpers.

 • Vermijd beautyproducten op oliebasis. Deze tasten de lijm aan waardoor de hechting niet gegarandeerd kan worden

 • Gebruik geen krultang of wimperpermanent op de extensions

 • Borstel de wimpes met een Masara brush om ze mooi in vorm te houden.

 • Het is aanbevolen om een Blink Wimpercoating dagelijks te gebruiken om de wimpers te sealen tegen vocht olie en stof.

 • Om de wimpers mooi vol te houden is het aanbevolen elke 2 á 4 weken een refillbehandeling te ondergaan