top of page

Permanente make-up is de perfecte oplossing voor vrouwen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen, of na een haartransplantatie, maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden: dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.   

 

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/ of te corrigeren. Permanente make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als u, afhankelijk van uw huidtype, elke 1à 2 jaar een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet te veel vervaagd.   

 

Wij zullen de volgende technieken gebruiken ; HAIRSTROKE (3D), OMBREBROWS, POWDERBROWS & INFRALASH

 

Suraya heeft haar opleiding afgerond bij IRMA HULSCHER ACADEMY FOR PMU te Almere en is gecertificeerd bij NEHIR van MP ( Metamorphose) 

 

Bent u nieuwsgierig of dit iets voor u is, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 

SEMI PERMANENTE MAKEUP (SPMU)
AMSTERDAM & LELYSTAD

* Heeft u al Permanente makeup dat geplaatst is door een andere salon en wilt u deze corrigeren of bijwerken? Dan kunt u eerst een vrijblijvende intake gesprek bij ons inboeken.

17901467390636857.jpg
bottom of page