ANASTASIA BEVERLY HILLS

BROW TREATMENT 

De Anastasia Wenkbrauw behandeling geeft je wenkbrauwen die precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidteint en haarkleur) passen. 

De Beauty by Suraya specialist zal eerst goed naar je gezichtsvorm kijken en je adviseren over de verschillende vormen van de wenkbrauw. Natuurlijk kan je zelf aangeven wat je mooi of minder mooi vindt. De basis van Anastasia’s treatment is de bijzondere 5-stappen aanpak voor perfecte wenkbrauwen.

Op basis van de meetpunten bepalen we samen met u welke van de vijf stencils geschikt is, dit stencil is de perfecte wenkbrauw voor u! Vervolgens wordt de wenkbrauw ingekleurd met een passende kleur Brow Powder. Voor iedere haarkleur is er een bijpassende Brow Powder. Dan worden alle haartjes geepileerd met de Anastasia Tweezer en geharst met de zachte parel hars, die buiten het stencil vallen.

De wenkbrauwen worden gefixeerd met een van de Anastasia Brow Gels om deze de hele dag gemodelleerd te houden en als finishing touch het Anastasia Eye Light Pencil voor een instant lift en een open blik. De Anastasia Brow Treatment kun je ook perfect combineren met het verven van je wenkbrauwen.

 

Tropical Leaves
PRIJSLIJST
BROWBAR

Epileren                                                                   € 8,50

Harsen bovenlip                                                    € 8,50

Verven wenkbrauwen                                           € 8,50

combinatie (2) van bovenstaande                      €15,-

Anastasia beverly Hills treatment                      €17,50

Henna Brow                                                           €25,-

PRIJSLIJST
BROWBAR