ABOUT US

Beauty by Suraya is gediplomeerd schoonheidssalon, gecertificeerd LASHBOXLA trainingslocatie, gespecialiseerd in wimperextensions, permanente makeup & meer !

U kunt ons bezoeken in Amsterdam noord en in Lelystad. Ook kunt u trainingen bij ons volgen in Amsterdam, Den Haag en Lelystad.

BRANDS

Anastatsia Beverly Hills

Revitalash

Tweezerman

LASHBOXLA

AMSTERDAM NOORD Mifa Studio's ( SALON / ACADEMY )

LELYSTAD ( SALON / ACADEMY )

Speerdistelweg 38, 1031JR AMSTERDAM

0626268752

OPENINGSTIJDEN

MA & Di                10:00 - 18:00 ( dinsdag onevenweken )  

DO t/m ZA            10:00 - 18:00 ( zaterdag evenweken )

Kempenaar 01-54a , 8242BA LELYSTAD

0320751199

OPENINGSTIJDEN

MA t/m VRIJ         10:00 - 22:00  

ZA                         Op Afspraak         

DEN HAAG ( ACADEMY )

  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle

Binckhorstlaan 36, 2516BE DEN HAAG

0626268752

ANASTASIA BEVERLY HILLS TREATMENTS

BROW TREATMENT 

De Anastasia Wenkbrauw behandeling geeft je wenkbrauwen die precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidteint en haarkleur) passen. 

De Beauty by Suraya specialist zal eerst goed naar je gezichtsvorm kijken en je adviseren over de verschillende vormen van de wenkbrauw. Natuurlijk kan je zelf aangeven wat je mooi of minder mooi vindt. De basis van Anastasia’s treatment is de bijzondere 5-stappen aanpak voor perfecte wenkbrauwen.

Op basis van de meetpunten bepalen we samen met u welke van de vijf stencils geschikt is, dit stencil is de perfecte wenkbrauw voor u! Vervolgens wordt de wenkbrauw ingekleurd met een passende kleur Brow Powder. Voor iedere haarkleur is er een bijpassende Brow Powder. Dan worden alle haartjes geepileerd met de Anastasia Tweezer en geharst met de zachte parel hars, die buiten het stencil vallen.

De wenkbrauwen worden gefixeerd met een van de Anastasia Brow Gels om deze de hele dag gemodelleerd te houden en als finishing touch het Anastasia Eye Light Pencil voor een instant lift en een open blik. De Anastasia Brow Treatment kun je ook perfect combineren met het verven van je wenkbrauwen.

 

CONTOUR TREATMENT ( BINNENKORT )

Make-up contouring is met make-up meer nadruk leggen op je gezichtsvorm, zoals je jukbeenderen en kaaklijn. Dit kun je doen door lichte en donkere make-upkleuren te gebruiken: denk aan beige en gelig of nude pastel, tot een donderbruine kleur. Contouring kent inmiddels veel verschillende en creatieve vormen, echt onvervalst artwork. Het komt erop neer dat je het gezicht shaped. 

 

Door vele verzoeken zullen wij deze behandeling binnenkort in onze assortiment toevoegen.