ANASTASIA BEVERLY HILLS

BROW TREATMENT 

De Anastasia Wenkbrauw behandeling geeft je wenkbrauwen die precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidteint en haarkleur) passen. 

De Beauty by Suraya specialist zal eerst goed naar je gezichtsvorm kijken en je adviseren over de verschillende vormen van de wenkbrauw. Natuurlijk kan je zelf aangeven wat je mooi of minder mooi vindt. De basis van Anastasia’s treatment is de bijzondere 5-stappen aanpak voor perfecte wenkbrauwen.

Op basis van de meetpunten bepalen we samen met u welke van de vijf stencils geschikt is, dit stencil is de perfecte wenkbrauw voor u! Vervolgens wordt de wenkbrauw ingekleurd met een passende kleur Brow Powder. Voor iedere haarkleur is er een bijpassende Brow Powder. Dan worden alle haartjes geepileerd met de Anastasia Tweezer en geharst met de zachte parel hars, die buiten het stencil vallen.

De wenkbrauwen worden gefixeerd met een van de Anastasia Brow Gels om deze de hele dag gemodelleerd te houden en als finishing touch het Anastasia Eye Light Pencil voor een instant lift en een open blik. De Anastasia Brow Treatment kun je ook perfect combineren met het verven van je wenkbrauwen.

 

Tropical Leaves
PRIJSLIJST
BROWBAR

ABOUT US

Beauty by Suraya is een gediplomeerd schoonheidssalon, gespecialiseerd in wimperextensions, permanente makeup & meer ! Onze vestiging in Lelystad is uitgebreid met een kapsalon & schoonheidsspecialiste.

U kunt ons bezoeken in Amsterdam noord en in Lelystad. Ook kunt u trainingen bij ons volgen in Amsterdam & Lelystad

BRANDS

Anastasia Beverly Hills

Kevin Murphy

Oh My Lash

Elleebana

DR.Grandel

KLAPP Cosmetics

Magnetic

AMSTERDAM NOORD Mifa Studio's ( SALON )

LELYSTAD ( SALON / ACADEMY )

Speerdistelweg 38, 1031JR AMSTERDAM

0626268752

OPENINGSTIJDEN

Maandag               10:00 - 18:00 

DO t/m ZA            10:00 - 18:00 

Kempenaar 01-54a , 8242BA LELYSTAD

0320751199

OPENINGSTIJDEN

MA t/m VRIJ         10:00 - 21:00  

ZA                         Op Afspraak         

  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle