ABOUT US

Beauty by Suraya is gediplomeerd schoonheidssalon, gecertificeerd LASHBOXLA trainingslocatie, gespecialiseerd in wimperextensions, permanente makeup & meer !

U kunt ons bezoeken in Amsterdam noord en in Lelystad. Ook kunt u trainingen bij ons volgen in Amsterdam, Den Haag en Lelystad.

BRANDS

Anastatsia Beverly Hills

Revitalash

Tweezerman

LASHBOXLA

AMSTERDAM NOORD Mifa Studio's ( SALON / ACADEMY )

LELYSTAD ( SALON / ACADEMY )

Speerdistelweg 38, 1031JR AMSTERDAM

0626268752

OPENINGSTIJDEN

MA & Di                10:00 - 18:00 ( dinsdag onevenweken )  

DO t/m ZA            10:00 - 18:00 ( zaterdag evenweken )

Kempenaar 01-54a , 8242BA LELYSTAD

0320751199

OPENINGSTIJDEN

MA t/m VRIJ         10:00 - 22:00  

ZA                         Op Afspraak         

DEN HAAG ( ACADEMY )

  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle

Binckhorstlaan 36, 2516BE DEN HAAG

0626268752

MANON TILSTRA

Manon Tilstra is bij ons op bezoek geweest om haar ervaringen op te doen met wimperextensions en Lash Volume Lift. Wil jij weten wat haar ervaringen waren..? Bekijk dan nu haar blog en volg op Manontilstra.nl

Please reload

MARI VAN DE VEN

Mari van de Ven is de bekenste makeup artiest, haarstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij zijn vak uit met passie en liefde. Via koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie. Mari bezocht ons tijdens de open dag!

SANDY JANNINK

Sandy Jannink is een upcoming vlogster uit Lelystad. Met haar gevoel voor humor en haar leuke manier van vloggen trekt ze vele kijkers! Sandy heeft een onwijs leuke vlog gemaakt over onze behandelingen. Zij laat haar ervaringen zien met onze Wimperextensions en onze Anastasia Brow Treatment.Volg haar you-tube kanaal en neem een kijkje in haar leven!