Botox & Fillers door erkend Cosmetisch en chirurgisch huisarts Bianca van Kralingen

Botox injecties zijn bedoeld om ongewenste rimpels in het gezicht tijdelijk te verzachten of te laten verdwijnen.

Fillers zijn bij uitstek geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels & lippen. Wij van Beauty by Suraya kunnen jullie met trots vertellen dat wij deze behandelingen kunnen aanbieden en deze zullen uitgevoerd worden door erkend gespecialiseerd cosmetisch & chirurgisch huisarts Bianca van Kralingen ! 

 

Waarom Botox of Fillers?

Rimpels ontstaan door willekeurig en onwillekeurig aanspannen van spiertjes in het gezicht die verantwoordelijk zijn voor de mimiek (uitdrukking) van het gezicht. Een rimpel is een natuurlijk symptoom van veroudering. De belangrijkste rimpels zijn de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen) en de kraaienpootjes (aan weerszijden van de ogen). Als het gezicht ontspannen is, zullen er weinig rimpels zichtbaar zijn, maar bij praten of alleen maar ingespannen luisteren, kunnen diepe rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen zichtbaar worden. Bij veelvuldig lachen vormen zich kraaienpootjes naast de ogen. Bovendien kunnen rimpels uiteindelijk ‘in de huid blijven staan’: ook bij ontspannen gezichtsspieren blijven de rimpels aanwezig.

De injecties bevatten botuline toxine, een eiwit dat in staat is om de werking van de betreffende ‘rimpelspiertjes’ tijdelijk te ontspannen. Het resultaat is dan een strakke, gladde huid. De behandeling kan zowel bij jongere als oudere volwassenen worden toegepast. 

Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wil zien. Je krijgt vollere lippen of een jeugdig volume van het gezicht, vollere contouren en minder groeven en rimpels. Fillers worden ook wel een liquid facelift genoemd: een vloeibare facelift.

Dr Bianca van Kralingen

Bianca van Kralingen is huisarts en heeft haar eigen huisartsenpraktijk in Amstelveen. Voor haar een prachtig vak waarin zij veel voor mensen kan betekenen. Echter heeft zij zich altijd al geintresseerd voor cosmetiek. Hoe zij iemand kan helpen met een frisser uiterlijk, ergerlijke rimpels kan laten verwijderen en simpelgewijs iemand blij kan maken door diegene er mooier uit te laten zien. Een hele mooie aanvulling op haar vak als arts.

 

Bianca is gelukkig getrouwd en is trotse moeder van drie kinderen, een zoon van 6, een dochter van 3 en een zoontje van 7 maanden.


Bianca hoopt ook voor u wat te kunnen betekenen en u blij te maken met een goede en vertrouwde cosmetische behandeling.
 

Om mooi resultaat te krijgen werkt onze arts niet per ml maar per zone en komt u niet onverwachts voor hogere prijzen te staan

BOTOX BEHANDELINGEN

per zone vanaf

149,-

Voorhoofdrimpels ( 1 zone )           

Fronsrimpels ( 1 zone )                    

Kraaienpootjes ( 1 zonde )              

2 zones                                            

3 zones                                            

Putjes in de kin                               

* Prijzen zijn in euro's en inclusief btw

INJECTABLES ( TEOSYAL ) FILLERS

vanaf 

295,-

Lijntjes wangen                        

Lijntjes bovenlip                       

Neuslippenplooi                       

Marionetlijnen                           

Liften mondhoeken                  

Volume lippen                          

Liplijn accentueren                   

* prijzen zijn in euro's en inclusief btw

295,-

295,-

395,-

395,-

395,-

395,-

395,-

149,-

149,-

149,-

279,-

389,-

170,-